pijl

Trekkertrek

Nieuwe kraan

Inmiddels draait de nieuwe kraan van Marcel Hoekstra volop. Een Caterpillar 316 DQ. Deze heeft als extra voorziening een draaikantelstuk.

Tuingrond

Het is weer de tijd van het jaar om flink met uw tuin aan de slag te gaan. Tuingrond of tuinaarde is zwarte grond. Deze grond is uitermate geschikt om uw tuin, daar waar nodig, op te hogen. De tuinaarde wordt gezeefd, zodat u geen last heeft van grote stenen en ander grof materiaal. Dit heeft tot gevolg dat deze tuinaarde eenvoudig te verwerken is en een uitstekende ondergrond is voor uw nieuwe gazon of border. De tuinaarde wordt gewonnen uit onze eigen omgeving en wordt geleverd met een AP-04 verklaring. Deze [...]

Storm!

Heel veel mensen balen terecht van een storm die af en toe de Noordkop teistert. Het klinkt gek, wij niet! Ons bedrijf is dan voorzien van een paar dagen pittig en spannend werk bij de Gemeente Den Helder. Onder toezicht van de boomspecialisten bij de Gemeente gaan wij met de mobiele kranen de gevaarlijke situaties te lijf. De eerste uren na een storm pakken we alleen de direct gevaarlijkste situaties aan en de dagen daarna de rest.

Op de vrachtwagen

Inmiddels maakt Loonbedrijf Firma Konijn het wegennet een stukje mooier.